If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не си ли се сетил да отваряш задната и после предната отвътре бе?
Сетих се аз, ма едно, че е уекинко неудобно, друго, че като поразръчках механизма в неделя, вече и отвътре не се отваря
П.С. Две ръчички Бог ми даде да си ги завра otzade...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
охххх, кажи коя вечер ще минеш край мен в лозенец и докато пием по една бира ще я оправим.
уффф забравих че ти не пиеш бира като си с колата. нищо де, ще гледаш ))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Абе аз имам подобен проблем. Колата е отключена и като се опитам да отворя шофьорската врата - не става. Пробвам втори път и се отваря нормално. Чудя се дали има някакъв проблем или просто така си прави????
охххх, кажи коя вечер ще минеш край мен в лозенец и докато пием по една бира ще я оправим.
уффф забравих че ти не пиеш бира като си с колата. нищо де, ще гледаш ))
Ми четвъртък примерно мога да мина. Дано я оправим, много бира ще изпиеш. Па за мене не бери грижа, колата неведнъж е спала в лозенец по такива причини.
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Абе аз имам подобен проблем. Колата е отключена и като се опитам да отворя шофьорската врата - не става. Пробвам втори път и се отваря нормално. Чудя се дали има някакъв проблем или просто така си прави????
Проблемът ти вероятно е сходен с моя - и при мен отначало отказваше отвреме навреме, докато накрая не спря съвсем. Затова можеш да взимаш мерки отсега - профилактиката е за предпочитане пред лечението.
Преди няколко дена и аз направих тази профилактика(огъване на металните палци и смазване на механизмите) на 4-те врати.Ефекта е огромен.Вратите се отварят без грам усилие.
Koolio, утре в 11 часа съм на бръснар в студ град зад зала Христо Ботев - звънни ако искаш да направим едно кафе с изолирбанд и клещи Май предпочитам да е към 11.30, а не преди 100, чееееее... нещо не мога да се наспя напоследък:-/
Благодаря ти, Ники, обаче с колегата Фиоре от вчера сме се захванали с проблема и днес се надявам да стигнем до успешен край. Иначе кафето ще го направим, макар и без клещи и изолирбанд.
Comment